JEG ER EN AF 115.800 ARBEJDSLØSE, MEN JEG VIL TILBAGE...

GIV DAN ET JOB!

ELEKTRIKER
KÆMPE ERFARING
Jeg har været i Norge og meget andet. Scroll ned og læs mere.

Manden er simpelthen hyggelig

OMKRING DAN

Hvorfor vælge mig til din næste ansættelse? Måske sidder du i et større europærisk firma der mangler elektrikere? Måske repræsenterer du en boligforening, et plejehjem eller en børnehave. Måske har du noget helt andet i tankerne. Jeg er meget alsidig som person og uanset hvad, udfører jeg altid mit arbejde med et smil der smitter.

Ansæt mig nu!
Tlf. 42 72 03 47

Jeg er en yderst fleksibel mand med mange års erfaring i en lang række brancher. Jeg er uddannet elektriker, men jeg har også arbejdet som servicemedarbejder, pedel-medhjælper, og fragtet psykisk udsatte børn rundt i en 7-personers minibus. Som elektriker har jeg primært arbejdet som udsendt i Norge og andre steder i Europa.

Jeg er ekstremt pålidelig, møder altid til tiden, og gør hvad jeg bliver bedt om. Jeg har en lang række kurser, blandt andet DSB Godkendelse, FSE Lavspænding, Førstehjælpsbevis og Falsikring med flere (Se CV). Af mine kollegaer er jeg altid vellidt for min gode humor og hjælpsomhed. Det eneste jeg mangler, er et job. Måske du kan hjælpe mig med det?

Uddannelse

Elektriker

Bopæl

Sakskøbing, Lolland

Ekstra Sprog

Engelsk, Tysk, Norsk

Fødselsår

1957

Kørekort

Personbil (Kategori B)

Telefon

(+45) 42 72 03 47

UDVALGT ERHVERVSERFARING

RESUME

Jeg har gået ledig siden 2014, men har kæmpet hårdt for at komme i arbejde via den indsats kommunen har ydet. Desværre har den ikke været tilstrækkelig, og nu gør jeg selv den ekstra indsats med denne hjemmeside. Vil du være min næste arbejdsgiver?

 • Arbejdserfaring

 • XL byggemarked

  Medhjælper samt almen vedligeholdelse.

 • VRS Tønsberg NO.

  Elektriker. Elektrikerarbejde på platformsmodul.

 • GM-Staffing (Fredericia).

  Teknisk Servicemedarbejder. Forefaldende arbejde, små daglige reparationer, pedelopgaver og kørsel af skolebørn i skolens minibus.

 • Globel (Norge).

  Elektriker. Udlejet til Stord i Norge.

 • GM-Staffing (Fredericia).

  Elektriker. Nybygnings på værft i Ålesund i Norge (elektrikerarbejde).

 • Melgaard

  Elektriker. El-montage på Nykøbing F. Sukkerfabrik.

 • Hauge mekaniske værksted (Norge)

  Elektriker. El-montage platform.

 • Aibel (Kolding)

  Elektriker. El-montage Rigshospitalet i Oslo.

 • ABB (Bergen)

  Elektriker. El-montage gasbehandlingsterminal.

 • National Elektro (Holland)

  Elektriker. El-montage på platforms modul.

 • Umoe (Sverige)

  Elektriker. El-montage på papirfabrik.

 • Peer Krogh ApS

  Elektriker. El-opgaver.

 • Vejlegade EL Service

  Elektriker. El-montage.

 • Kemp & Lauritzen

  Elektriker. El-montage på Amagerværket.

 • ER-Eletric (Fredericia)

  Arbejde på Lindøværftet med modul til platform (Dan F.)

 • FÆRDIGUDDANNET

Jeg spreder god stemning, men er stadig produktiv.
Jeg har bred erfaring og jeg er nem at sætte i gang.

Du finder ikke en nemmere medarbejder.

Scroll ned og ansæt mig!

TAG SKRIDTET VIDERE

KONTAKT MIG NU

Jeg glæder mig til at høre om de spændende muligheder hos dit firma, og jeg håber inderligt at du vil kontakte mig så vi kan få udpenslet detaljerne. Jeg lover at have kage med på første arbejdsdag.